Automotive support

Binnen de OEM Automotive industrie is IDForce al jarenlang een begrip. Vanuit diverse locaties in Nederland, België en Duitsland bedienen wij onze gerenommeerde klanten, vaak in-house op de productie locatie. Dit zijn met name de Automotive fabrikanten, hun toeleveranciers en hun klanten.

 

The flow must go on!

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is dat er geen onderbreking van de productie mag ontstaan. Alles staat bij IDForce in het teken om juist dat voor onze klanten te voorkomen. Ons motto is niet voor niets “The Flow Must Go On”!

De volgende diensten kunnen wij u aanbieden:

 

0208150307 Kwaliteitscontrole

Onze Quality Inspectors staan dag en nacht klaar om op uw locatie de inkomende goederen te controleren op de door u aangegeven specificaties. Indien gewenst is het mogelijk dat IDForce dit direct afhandelt met uw toeleverancier zodat u zich kan concentreren op uw corebusiness.

 

Ompakken / omlabelen

Eventueel in combinatie met een kwaliteitscontrole kunnen wij uw delen verpakken of herverpakken en voorzien van stickers en labels.

 

Modificeren / reworken / reparaties

Indien na controle blijkt dat een product niet aan de gestelde kwaliteitseisen voldoet, kan het gewenst zijn dat de producten door ons worden bewerkt zodat deze aan de normen voldoen. U kunt denken aan mechanische zaken als afbramen of kleine correcties uitvoeren met behulp van een frees of boormachine. Of bijvoorbeeld het vervangen van beschadigde onderdelen van een sub-assy. Op elektronisch gebied kunnen wij bijvoorbeeld uw producten voorzien van nieuwe software (re-flashen), updates of herprogrammeren.

 

Line support

In geval van productiepieken, calamiteiten of stringente controles kunnen onze inspectors hun activiteiten uitvoeren aan de productie lijn van de fabrikant.

0208150518

 

Uitgangscontrole

Om zoveel mogelijk risico’s en PPM’s uit te sluiten, kunnen wij een 100% controle uitvoeren voor alle uitgaande goederen. Zowel bij u als bij uw toeleverancier.

 

Launch Support / Launch Engineers

De fase voor en tijdens de lancering van een nieuw model gaat gepaard met veel extra werk. Ook hiervoor kunnen wij ondersteuning bieden door de flexibele inzet van één van onze Engineers ter plaatse. Een groot voordeel is dat deze personen de fabriek reeds van binnen- en buiten kennen zodat zij snel en doelgericht kunnen acteren.

 

Resident Engineers / Liaison Services

Gedurende de looptijd van een model is door de fabrikant vaak ondersteuning gewenst van haar toeleveranciers. Gezien de vaak grote afstand tussen de leverancier en de fabrikant is het problematisch om snel genoeg bij uw klant te zijn in geval van problemen. Bovendien kunnen uw Engineers vaak niet gemist worden en is het reizen erg duur.
Hiervoor bieden wij een oplossing: U kunt een van onze Engineers inhuren die altijd op de locatie aanwezig is en uw bedrijf kan vertegenwoordigen. Als vaste aanspreekpunt voor u en uw klant kan hij/zij alle vergaderingen bijwonen en ondersteuning bieden waar nodig. Slagvaardig en toch flexibel!

 

0208150315

Quality Engineers

Voor de ondersteuning van uw kwaliteitsafdeling kunt u beschikken over onze pool van Quality Engineers. Onze Engineers onderscheiden zich door onze typische “Hands-On” mentaliteit: Indien nodig zijn zij niet bang vuile handen te maken. Allen zijn voorzien van de juiste certificaties dankzij een doorlopend trainingsprogramma.  QS9000 en typische tools als Global 8D, PPAP, APQP en FMEA zijn hen bekend.

 

Containments

Het kan voorkomen dat de eindproducten reeds uw productielocatie hebben verlaten en dat er alsnog een handeling moet worden uitgevoerd. Dit kunnen wij voor u verzorgen. Er worden dan teams samengesteld die onder stevige aansturing waar ook ter wereld de door u gewenste acties ondernemen.

 

Refurbishing

Speciaal voor gelimiteerde series actiemodellen kunt u een beroep doen op onze teams van Mechanics. Op uw locatie kunnen zij voor u de typische aanpassingen verzorgen aan het interieur en exterieur van uw serie auto’s. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het aanbrengen van stickers en interieuraccenten.