Cleanroom support

werken cleanroom_67IDForce biedt de perfecte oplossing voor bedrijven die een sterke behoefte hebben aan een flexibele bezetting van hun cleanroom. Omdat opdrachten een wisselende bezetting vergen van uw cleanroom, kan het erg inefficiënt zijn om hiervoor steeds eigen personeel in te zetten. Daarbij geldt bovendien dat het werken in een cleanroom een specialisme op zich is, dat weet u als geen ander.

Daarom bieden wij u de mogelijkheid om onze gespecialiseerde medewerkers in te huren. Dit kan op projectbasis maar is ook op basis van dagdelen. Allen zijn ervaren in de specifieke eisen die gesteld worden aan het werken in een cleanroom en hebben elk hun specialismen.

 

 

Contamination control

Onze ervaren inspectors kunnen voor u de gewenste controles uitvoeren op alle ingaande en uitgaande goederen. Dit gebeurt met hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld UV lampen waardoor elke verontreiniging op te sporen is. Uiteraard worden desgewenst ook gelijk alle andere specificaties gecontroleerd. U ontvangt dagelijks een rapportage van alle controleresultaten en de uitgevoerde handelingen.

 

Cleaning

Om aan de strenge eisen van uw opdrachtgevers te voldoen is een gedegen reiniging van uw producten essentieel. Dit kunnen onze mensen op uw locatie voor u realiseren, indien gewenst tot aan Grade 2 niveau, afhankelijk van uw cleanroom omstandigheden. Onze mensen zijn eventueel ook in staat uw ultrasone wasstraat te bedienen.werken cleanroom_37

 

Packing

Wij kunnen ook uw producten op uw locatie op maat verpakken dankzij onze uitgebreide expertise op dit gebied en samenwerking met derde partijen.

 

Kostenbesparing

Door alle activiteiten bij u in-house te laten plaatsvinden realiseert u een fikse kostenbesparing. De producten hoeven niet meer naar een externe partij verstuurd te worden voor cleaning en packing waardoor u in een ieder geval de logistieke- en handelingskosten bespaart.

 

Externe controles

Indien er behoefte is aan controlewerkzaamheden op een externe locatie bij bijvoorbeeld uw toeleverancier of klant, dan kunnen wij dat voor u verzorgen. Wij regelen alle zaken die daarbij horen, inclusief alle administratieve zaken. Ook hier geldt dat u ons internationaal kunt inzetten.

 

Geen eigen cleanroom?

Mocht u niet over een eigen cleanroom beschikken maar u wilt wel van onze diensten gebruik maken? Geen probleem, wij werken samen met een gerenommeerde partner waar wij zeer flexibel ruimte kunnen huren voor onze projecten. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

werken cleanroom_29 werken cleanroom_62 werken cleanroom_76 werken cleanroom_63 werken cleanroom_59 werken cleanroom_53 werken cleanroom_27 werken cleanroom_48 werken cleanroom_38 werken cleanroom_68 werken cleanroom_55 werken cleanroom_57  werken cleanroom_13  werken cleanroom_41 werken cleanroom_23